fredag den 12. februar 2010

Gæst på hejven.se


En af de blogs som jeg selv følger, uge efter uge er musikbloggen hejven.se.
De har hver uge det de kalder Friday Bangers, og en gang imellem har de "Friday Guest Bangers".
Tidligere har bl.a. min gode ven og kollega Le Gammeltoft valgt bangers til læserne af bloggen, og i sidste uge var det Djuna Barnes der valgte.
I denne uge har jeg så fået æren af at "selecte". Det er blevet til en håndfuld hårde sager. Ting som jeg selv tripper over pt. Bl.a. et eksklusivt Blok remix af Specktors' "Broerne Brænder".
Dette track er ikke udgivet endnu, og Hejven.se er det eneste sted du har mulighed for at høre det - indtil videre... Sejt!
Tjek denne herlige blog og mit ydmyge bidrag til den her:

HEJVEN

torsdag den 4. februar 2010

Buzzwords: Die Antwoord


I løbet af den sidste uge er den sydafrikanske gruppe Die Antwoords navn dukket op, igen og igen. I min inbox, på min Facebook, på gaden og på diverse blogs. Først til at underrette mig om deres eksistens var (selvfølgelig) min altid up-fronte ven Wanner (tak). Der er ingen tvivl om, at de tre medlemmer Ninja, Yo-Landi Vi$$er og DJ Hi Tek har det ret vildt. Se selv deres hjemmeside og husk at klikke ind på deres "Secret Chamber" (scary shit):
http://www.dieantwoord.com/

Well, hypen er under alvorlig opsejling og DIE ANTWOORD synes at være tidens buzzword, især hvis du er bare en kende interessret i elektronisk musik af den mere "ghettotroniske" skuffe.
Frontrapper Ninja gør det helt utroligt sløjt men sangerinde/rapper Yo-Landis stemme er helt og aldeles unik (på den helium-agtige-provo-chick måde) og så er Dj Hi Teks produktioner perfekt slummede og beskidte, og så gør det ikke noget at der mangler swing og føling med arrangementer etc. (Fuck da det!)
Det handler altså ikke om skills det her... Det her er kun attitude, spas og "ha' det vildthed". Og så er det vist også bare "en rigtigt god idé".
Deres visuelle udtryk gør det helt sikkert for mig...
Ifølge hjemmesiden er en Europatour på trapperne... Ooh hvor vil jeg gerne ha' dem til Danmark....

Tjek deres stensikre hit Enter the Ninja:



Og tjek hvor sjovt de har det i en taxa:

Taxijam presents Die Antwoord from taxijam on Vimeo.